Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Ομιλητές

Ομιλητές

International Speaker Jane Hart Η Jane Hart είναι η ιδρύτρια του Centre for Learning & Performance Technologies (C4LPT), ενός από τα πλέον δημοφιλή learning sites στο Διαδίκτυο, όπου καταρτίζει επίσης την ετήσια λίστα “Top 100 Tools for Learning”, με βάση τις ψήφους επαγγελματιών της εκπαίδευσης από όλο τον κόσμο, για 11 συνεχή χρόνια..
International Speaker Dr Audrey Tang Η Audrey Tang είναι Chartered Psychologist στην Βρετανική Ψυχολογική εταιρεία, και εργάζεται ως training consultant, FIRO-B coach και συγγραφέας. Το Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε από την Pearson, το βιβλίο της “Be a Great Manager Now”. Είναι έμπειρη ομιλήτρια, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή επιχειρηματικά, και όχι μόνο, συνέδρια.
International Speaker Perry Timms Ο Perry Timms έχει, κατά δική του ομολογία, «εμμονή» για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος στην εργασία για τους ανθρώπους και ζει μέσα από το ρόλο του ως Chief Energy Officer της συμβουλευτικής του εταιρείας -PTHR.
Δέσποινα Γιαννούλη Η Δέσποινα Γιαννούλη ξεκίνησε την καριέρα της στην Philip Morris και μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας, αρχικά στο τμήμα Marketing και στη συνέχεια στο Corporate Affairs, μετακινήθηκε στην Diageo όπου από τον ρόλο Communication & Corporate Relations Director διαχειρίστηκε για 6 χρόνια την ατζέντα της περιοχής της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης.
Γιώργος Διακονικολάου Ο Γιώργος Διακονικολάου είναι ιδρυτής της Εταιρίας Project Management Coach LTD. και παρέχει υπηρεσίες coaching, consulting & training σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη και Αμερική.
Δήμητρα Ζερβάκη Η Δήμητρα Ζερβάκη είναι Adult Trainer της FlexLearn, εταιρείας ανάπτυξης Cloud-based καινοτόμων εκπαιδευτικών λύσεων με κύρια αρμοδιότητα την εκπαίδευση και τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Παναγιώτης Μόρφης Ο Παναγιώτης Μόρφης είναι Managing Partner της Dynargie Hellas, εταιρείας συμβούλων και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα επαγγελματικής συμπεριφοράς και νοοτροπίας.
Ελένη Σάββα H Ελένη Σάββα είναι Senior HR στέλεχος με διευρυμένη εμπειρία στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού -από Recruitment & Learning μέχρι Compensation / Benefits & Payroll. Τα τελευταία χρόνια έχει cluster ρόλο για το Organizational Development για την Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, ενώ πολύ πρόσφατα ανέλαβε την ευθύνη του cluster της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την Οργανωσιακή Ανάπτυξη.
Μανταλένα Συκαρά Διαθέτει σημαντική εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων εκπαίδευσης σε περιόδους συγχώνευσης. Επίσης ασχολείται με την έρευνα και το σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και τη δημιουργία learning plans. Είναι έμπειρος εισηγητής και facilitator.
Ιωάννα Τζουγκανοπούλου Από το 2008 εργάζεται ως Learning & Development Manager στην εταιρεία LEROY MERLIN. Κύριες αρμοδιότητες της είναι η στρατηγική της εκπαίδευσης και η ευθυγράμμιση της με τους επιχειρησιακούς στόχους της εταιρείας, η δημιουργία μηχανισμών ανάπτυξης των συνεργατών, το performance και το talent management.
Μιχάλης Τζωρτζάκης O Μιχάλης Τζωρτζάκης είναι υπεύθυνος ανάπτυξης των εφαρμογών της FlexLearn, με κύρια αρμοδιότητα να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και να σχεδιάζει την κατάλληλη λύση για τις επιχειρήσεις που θέλουν να εκσυγχρονίσουν τις διαδικασίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού.

  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team