Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Ταυτότητα συνεδρίου

Create an effective learning ecosystem
Σήμερα ο κόσμος αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία, η άνοδος της χρήσης των έξυπνων συσκευών και τα διαρκώς εξελισσόμενα social media έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μαθαίνουν νέα πράγματα και αναπτύσσουν νέες δεξιότητες. Οι στρατηγικές Learning & Development των εταιρειών πρέπει και αυτές να αλλάξουν και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αναδυόμενες προκλήσεις. Ταυτόχρονα, ολοένα και περισσότερο οι νέες γενιές εργαζομένων σπουδαιολογούν ως απόλυτο κριτήριο επιλογής εργοδότης τις ευκαιρίες που τους παρέχονται για εκπαίδευση, διαρκή μάθηση και ανάπτυξη.

Οι οργανισμοί και τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού καλούνται να υιοθετήσουν σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να μάθουν και να αναπτυχθούν με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το συνέδριο θα παρουσιάσει όλες τις τάσεις και εξελίξεις στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού και θα προτείνει στρατηγικές, βέλτιστες πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις που μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες και να προσδώσουν απτά επιχειρηματικά οφέλη.

  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team